måndag 7 november 2016

Inte på G men ... ändå samtidigt, på G!

För drygt en vecka sedan flyttade det in en rejäl förkylning i mig och med den en fruktansvärd hosta!! Blir inte mycket sovande!! Försökt vräka eländet, men inte lyckats ännu. Det är inte ofta jag drabbas av någon basselusk men ungefär vart fjärde eller femte år så kan det dyka upp en sådan här inkräktare som det då tar ca två månader att bli av med!! Hoppas verkligen att det inte är så den här gången.
Kan bara konstatera att det var ju bra att den väntade med att flytta in, tills alla mina åtagande som kursledare, tagit slut.
Kursdeltagarna har haft många framgångar under denna terminen och det är bara att hissa flaggan i topp med en massa HURRAROP, för att de är så duktiga. Flertalet titlar är bärgade.

Trevliga nyheter från Susanne Rasmussen i Danmark som varit på lite utställningar med fina L-T Tilda Toppmurkla. Stort grattis till fantastiska resultat. Så glad att er stamtik fortfarande håller måttet på alla sätt!
Tilda har blivit BIR samt BIS 4 Veteran - den 16/10, Norager och Bästa Veteran Vinnare & 2;a btkl - Herning den 5 & 6/11. Så glad och stolt!

Känns som om allt i träningsväg avstannat och träningen är bara fläckvis. Tyvärr, dåligt med inspiration och lust av olika anledningar. Men visst blir det en och annan kortis för mig och Lykke med lite lydnadsdetaljer. Men kan inte skryta om att jag har någon speciell plan för detta!

Trädgårdens avslut med olika saker har också fått stå i fokus. Bara att konstatera att även detta årets mål inte nåddes! Det är bara att gilla läget och se framåt mot 2017 och ta målet i sikte då istället.

Lykke leker ofta med Charlotte och Patriks finska lapphundsvalp, Cash, som nu är drygt 3 månader gammal. En söt liten nallebjörn med pirajatänder, som nu snart växt ikapp Lykke.
De blir alldeles toppade när de ses. Lykke mest!


Vi har haft förmånen av att få vara med på barndop för vårt älskade barnbarn, Dante!
 


Denna milda, goa och gláa unge! Man brukar ju säga att skrik i kyrkan ger sångröst, men se då kommer inte Dante att få minst lilla ton att sitta rätt. För inte ett knyst sa mitt lilla hjärtegull. På bjudningen efteråt var han också en riktig glädjespridare.

På himlavalvet har det också tänts en ny stjärna då L-T Hermod "Ludde", den 26/10 fick sluta sina dagar. Han föddes i Gud/Gudinnekullen den 26/9 2002. En härligt röd hane som fick ett gott hem hos min pappa och Kerstin.

"Ludde" på skogspromenad med mamma
Danga´s Cruella De Ville "Saga" som man bara ser rumpan på - 2006
"Ludde" med pappa Rätt & Slätts Hero - 2006
Veteran

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar