fredag 1 juli 2016

Tant Belle...

...är här och försöker lära Lykke om vad som är bra och mindre bra!
"Belle" Westorps Bandit Queen Belle Starr 12 år
Belle bor sedan sju år tillbaka tillsammans med vår dotter och numera har hennes familj utökats med en del tvåbeningar till!
Så synd att inte denna tik fick bli mamma, för hon har en superbra mentalitet! Fina Belle! Nu ser och hör hon inte lika bra längre men ligger det något ätbart och skräpar längs deras väg, så hittar hon minsann det! Älskar fortfarande både stora och små människor. Följer med på allt och med alla färdmedel. Hon har bara varit till glädje! Tack Annika, på Westorps Kennel, för att Belle berikat vårat liv under alla dessa år.

Idag är hon här till Lykkes, stora lycka! De har träffats några gånger och jag kan inte säga att Belle älskar Lykke lika mycket men det finns ingen bättre ras än västgötaspetsen med sitt otroligt tydliga språk att lära andra raser vad som gäller. Så det är fantastiskt kul att vi fortfarande har möjligheten att få låna och passa  Belle, när så behövs!

Lykke har nog också förstått, att i denna familj, så är det rätt viktigt att lära känna en del verktyg, för dessa tillbringar en hel del tid tillsammans med hennes matte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar