lördag 27 september 2014

Tävling!

Första tävlingen efter SM;et!
Inte de bästa förutsättningarna, precis, eftersom jag stukade foten på en promenad när vi var på väg hem ifrån Sundsvall! Nej, jag gick inte hela vägen ifrån Sundsvall... ler... jag åkte också... skratt...

Denna veckan har jag alltså inte tränat så mycket utan kände väl igår att det nog kanske var bra att försöka köra en bana... tyckte foten kändes rätt bra... men ett litet felsteg igår och jag drog upp skadan... lite... bläh...

Anders tyckte ändå att jag kunde försöka, så kosan styrdes i morse till Sölvesborgs BK. Med resultatfacit i hand så var det ett bra tänk. Men med tanke på att det i slalomet smällde till i foten som bara den, så är ju frågan vad som hände. Men efter att ha kylt den nu och fortsatt ha den lindad så kan jag kanske linka runt även under morgondagens tävling!!! Eller!!! Vi får väl se hur mycket ont den gör då. Svullen är den så klart, men med vilja kommer man långt... humpf...


Dagens domare var Ingrid Dahlqvist och resultatet blev 100 poäng... minsann!!!
Helhetsintryck; Fin kontakt. Underbar kommunikation och en guldstjärna.

Ont i foten, men glad! Tänk vad Kalle han kan fokusera när han vill och framför allt när det är "skarpt läge"! Och en haltande, hjulbent (på vänster ben) ostadig matte!

Tack Sölvesborgs BK för den fina grönsaksspannen som var fylld av en massa nyttigheter! Jag älskar grönsaker, men Anders blev väl inte lika glad... skratt... Kalle såg inte heller imponerad ut... även om han fick en liten tuggpinne... ler... undrar om han gav bort den eller så halsade han kanske ner den!

STORT GRATTIS till Malin Svensson och Westorps Gipsy Queen "Jippie" som fick 95 poäng i Fortsättningsklassen! Så synd att vi inte såg er runda!

I morgon är vi anmälda till Tollarps BK... det pulserar och känns lite gnälligt i foten, men käringen är rätt envis och finns det lite hopp om att vi kan halta fram, så gör vi nog det.
Är det mycket spring i banan så får jag väl överväga om jag kan klara detta eller så är det bara att stryka sig, och åka hem efter att ha hejjat på alla vänner som är där!

Vilket trams att stuka foten nu... när Kalle börjar komma i form och vi har två tävlingar kvar innan vi tar ett litet uppehåll!

2 kommentarer:

 1. Låter inte riktigt bra med foten,men grattis till en finfin runda idag och lycka till imorgon om ni tävlar!Grattis också till Jippe och Malin till fint resultat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Får försöka vila foten så gott det går.
   Malin/Jippie fick även titeln RLD F under söndagens tävling! Kul!

   Radera