tisdag 9 september 2014

Checkpoint 3!

I helgen var det så dags för sista kollen på hur Kalle, tar sig sedan han var sjuk! Och jag är så glad att det går bättre för varje vecka! Denna tävling fick jag inte alls en känsla av att han stängde ner hjärnan alls, utan felet vi fick var att han flyttade en baktass, då jag gick runt honom. -3 poäng!


Solen kom fram, lite extra mycket, precis när vi gick in och det tog ner energin något men fastän det var blött i gräset så påverkade detta inte alls i de övningarna som fanns på banan! Ibland önskar jag att min hund bara kunde gilla läget och strunta i vädrets makter... suck... men som sagt det har inte hänt under alla dessa år och det är bara att göra det bästa man kan i de situationer som uppstår!!

Orken är helt klart bättre både i kropp och knopp! Så skönt att se framsteg!

Är nog lite nojig och tycker jag gör inget annat än kollar på honom. Går han normalt, verkar han kry, är han trött, tycker han att det vi gör är kul? De gånger han svarar konstigt eller det blir annorlunda mycket... tja... då får man nästan ångest och funderar på om det nu drar igång igen!!! Hujedamej!!!

Nu försöker vi ändå se framåt mot stundande SM i Sundsvall! Det ska bli kul att återse många från tidigare SM och en del nya ansikten också!

Mycket ska hinnas med i denna vecka! Husvagnen ska fixas till och laddas med allt "bra och ha", alla viktiga saker som man absolut inte får glömma och då tänker jag på Kalles mapp med viktiga uppgifter och givetvis vandringspriset vi fick äran att förvalta ett år!
En hel drös med kläder utifall att det blir regnigt, kallt och blåsigt, sommarvarmt mm.
Lite och ordna hemma också förstås, innan man kan lämna hus och hem till döttrarna att sköta, ifall det behövs!

Kan inte säga att jag längtar efter att åka bil dit! Är så tråkigt att sitta i 200 mil, fram och tillbaka! Har aldrig gillat denna väntan som det för med sig innan man kan göra det man tycker är kul! Har alltid velat knäppa med fingrarna och säga "hepp" och så skulle vi vara framme!! Och den där hemska frasen; "den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge"... den går helt bort!


Ska ändå bli kul att se en liten yttepyttedel av Sverige, någonstans där man aldrig varit. Troligtvis blir det väl inte så mycket turistande utan ändå mest hundrelaterat.

Hoppas vi får en lika fin SM-känsla när vi anländer till detta SM, som vi fick då vi var på Söderåsens BK! Ett strålande jobb gjorde de som arrangörer till 2013 års SM!
Den värme och speciella känslan man fick av att ha kvalat in, att alla som var där var superduktiga, att vi alla betydde något. Den värmde ända in i hjärtetrakten, i alla fall på mig!
Att vi sedan gick och vann, fick sjunga svenska nationalsången och fick kramar i oändlighet, det var en helt otrolig känsla!
Men som sagt den värmen och glädjen vi möttes av då vi anlände av alla funktionärer, samt alla glada medtävlare, som peppade en mm., det kommer alltid att vara inristat i hjärtat!
STOR KRAM TILL ER ALLA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar