torsdag 2 april 2015

En riktigt härlig dag...

...med att få känna sig riktigt, "på G", igen!

Det har varit mycket, på sista tiden så Kalle´s och min träning fick stå tillbaks igen. Nu har vi nu tappat nästan tre veckors träning. Både konditionen och träningsträningen, har fått vänta.

Mamma blev nämligen inlagd på sjukhus för ca tre veckor sedan och kroppen orkade helt enkelt inte mera. Nu är alla hennes plågor slut och hon dansar säkert runt bland nära och kära, på andra sidan.

Detta gör ju att man får mer än en famn full av saker att göra! Massor av samtal att ringa, många ska kontaktas. Saker skall stoppas och skjutas upp. Dessutom är det mycket som det ska tas beslut i.
Försöker se det positivt med att man bit för bit, klarar av allt och så småningom är man ifatt sig själv igen. Det finns ett "allt blir klart och livet går vidare"!
Ännu är det en del kvar men begravningsceremonin är nu avklarad, och lägenhetens avyttrande är på god väg.
Tyvärr så fungerar det inte på bästa sätt, mellan en av mina systrar och oss andra två, vilket skapar onödiga situationer. Hade inte en aning om att jag var så hatad av henne! Jag blev egentligen bara så förvånad över att det var så här starkt hon kände, av någon anledning som bara hon vet!
Ser verkligen fram emot att allt detta tunga ska vara avklarat och vanliga livet kan ta vid igen.

Idag har jag dessutom anmält mig till två tävlingar!!! Verkligen på tiden, men inget känns hundra! Får verkligen steppa upp och träna nu då. Lite läskigt var det att bestämma sig för att tävla.

Så i eftermiddags var vi äntligen på klubben och körde en bana!
 En kul bana, med utmaningarna - lämna och kalla in, som upprepades och risken för tjuvstart var stor.
Detta hände inte oss, men för säkerhets skull körde vi om igen och ändrade så att jag alla tillfällena gick tillbaka under vår detaljträningsrunda.

Idag blev det belöningar i banan och Kalle fick en "kallstart" där inga övningar gjordes innan vi gick in i banan. Dessutom startade vi med långsamt tempo under vår första runda. Det var ett bra tänk för Kalle gick inte upp i någon förväntanfrustration alls.
Enligt design, i nästa runda för att sedan gå in och köra lite utvalda delar.
Så nöjd med Kalle, och det vi gjorde idag. Lite "ringrostiga", så klart, men det kändes ändå som om vi hade koll på läget.
Det är verkligen KUL ATT TRÄNA HUND!
Nu är den bäste, lille kortbente charmknutten trött. Tänk både långpromenad, träning och bus med kompisar... på en och samma dag!! En himla massa intryck, gottigottgott godis och en massa saker att hålla koll på! Det var ett tag sedan vi fick in så mycket under samma dag!
Bäst idag har varit att han orkar igen. Trots att vi nu inte kunnat och hunnit så mycket under ca tre veckors tid, så har han ändå inte tappat så mycket. TOPPEN!


Glad Påsk! Var rädda om er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar